Menu Sluit menu
Back
Update
Divided, Ratmosphere en VENTILATEUR – Finale Sound Track in De Zwerver
feb 25
25 februari 2020 - 11:58

Coming up: een Ardennenweekend vol inspiratie, feedback & livemuziek

Yes, dit weekend is ’t zover! 

De liverondes zitten erop, de 18 laureaten zijn bekend. In 2020 mag elke artiest zich verwachten aan een jaar lang exposure, speelkansen en begeleiding op maat.

Hoog tijd om vooruit te kijken en plannen te smeden voor het komende jaar. Van vrijdag tot zondag trekken we ons terug in de Ardennen. Aan de oevers van de Ourthe huizen dé 18 meest veelbelovende artiesten van het moment en tientallen doorwinterde muziekpro’s drie dagen lang samen onder één dak.

Muziekpro’s, jawel. Het zijn er te veel om op te noemen, maar denk daarbij aan Mike Naert (Het Depot), Dieter Sermeus (Trix), Wim Smets (MOD) en andere mensen van de Clubcircuit-muziekclubs; Luc Nowé, Stijn Lemaire en Art Philippeth (VI.BE – vroeger Poppunt); Kristof Claes (De Serre), Charlotte Van Cleemput (De Nest) en andere programmatoren van het Formaat-livecircuit.

Van Bert Vliegen (Teen Creeps) en Bavo Vanden Broeck (Dranouter Festival) tot Lennert en Janus van Compact Disk Dummies en andere juryleden coaches die betrokken waren bij de voorbije liverondes van Sound Track; Denk aan managers, bookers en ander schoon volk zoals Dis Huyghe (Kunstmest), Jelle Denturck (DIRK.), Hanne Valckenaers (Musickness), Irene Rossi (Couleur Café), DVTCH NORRIS en David Binkhorst (Spotify). Enzovoort. Te veel om op te noemen, zeiden we toch.

Wat staat er op het programma? Speeddates, feedback sessies, Talks en ... livemuziek natuurlijk. Zo brengen we de artiesten over de provinciegrenzen heen in contact met elkaar én met professionele bookers, managers, A&R’s en artiesten. Zondag gaan ze huiswaarts met bakken inspiratie, feedback en een plan voor 2020.

Wordt gezellig!

____

Foto: Divided, Ratmosphere en Ventilateur na de finale van Sound Track in De Zwerver. © Schemerlicht

c