Menu Sluit menu
Update
Hoffman © Briek Verdoodt
Antwerpen
jul 20
20 juli 2020 - 09:58

Belpop: Ozark Henry kiest Hoffman

Vorige week was Piet Goddaer (Ozark Henry) te gast in Belpop op Radio 1. Piet beluisterde net zoals de andere zomergasten de Sound Track-laureaten, en koos voor ‘I’ van Hoffman. Hij werd aangetrokken door het mooie, pure logo van Hoffman, en viel ook voor zijn muziek. Piet herkende zijn eigen roots meteen in de sound. Ook de manier waarop Hoffman de verbinding maakt tussen het begin van elektronische muziek en dancemuziek, kon hem uitermate bekoren.

Beluister hier het volledige fragment.

Radio 1’s Belpop zet de laureaten van Sound Track deze zomer 9 weken lang in de kijker. Het programma staat al enkele jaren bekend als hét programma voor Belgische klassiekers én nieuw talent op de nationale radiogolven. Elke week kiest en bespreekt een zomergast een Sound Track-laureaat die hem/haar weet te prikkelen.

Wil je weten wie er de volgende weken gekozen wordt? Stem dan elke zaterdag tussen 13 en 15u je radio af op Radio 1 en ontdek wie aan bod komt. En natuurlijk houden we je ook via de websites van Sound Track en Radio 1 op de hoogte. 

 

Foto: © Briek Verdoodt

c