Menu Sluit menu
Update
Rian Snoeks © tomhasbeennoticed
Limburg
aoû 24
24 août 2020 - 11:48

Belpop: Hannelore Bedert kiest Rian Snoeks

Ook Belpops voorlaatste zomergast Hannelore Bedert beluisterde alle Sound Track-laureaten. Zaterdag kwamen we te weten dat ze in ‘Adem’ van Rian Snoeks een toekomstige belpopklassieker ziet.

Bedert vindt de geloofwaardigheid van Rian Snoeks’ track heel overtuigend, ondanks het feit dat hij nog zo jong is. Ze ziet daarom nu al een veelbelovende toekomst weggelegd voor de Limburgse rapper. “Het is doorleefd, het is schoon, en ik wil er naar blijven luisteren.”

Beluister hier het Belpopfragment en de song ‘Adem’. 

Radio 1’s Belpop zet de laureaten van Sound Track deze zomer negen weken lang in de kijker. Het programma staat al enkele jaren bekend als hét programma voor Belgische klassiekers én nieuw talent op de nationale radiogolven. Elke week kiest en bespreekt een zomergast een Sound Track-laureaat die hem weet te prikkelen.

Volgende week komt de laatste laureaat aan bod. Stem dus zaterdag tussen 13 en 15u je radio af op Radio 1 en ontdek wie wordt uitgekozen. En natuurlijk houden we je ook via de websites van Sound Track en Radio 1 op de hoogte. 

Foto: © tomhasbeennoticed

c