Menu Sluit menu

Updates

apr 06
Aster Coline & Toitoine Divided HOFFMAN Lo-lee-ta Meskerem Mees Moody Mae Roos Denayer
Sound Track laureaten spelen Winterslaapsessies.
Lees meer
mrt 06
Wat een weekend. Artiesten en muziekpro's wisselden volop inspiratie en ideeën uit. Er werden banden gesmeed. Plannen gemaakt. Shows geboekt. Én we zagen héél straffe artiesten aan het werk. Dat gaat vonken geven het komende jaar!
Lees meer
feb 25
Yes, dit weekend is ’t zover. De liverondes zitten erop, de 18 laureaten zijn bekend. Hoog tijd om vooruit te kijken en plannen te smeden voor het komende jaar. Van vrijdag tot zondag trekken we ons terug in de Ardennen en huizen we samen met de 18 meest veelbelovende artiesten van het moment en een rits muziekpro’s drie dagen lang onder één dak.
Lees meer
Peenoise
Oost-Vlaanderen
feb 18
Peenoise
Peenoise brengt op vrijdag 21 februari debuutplaat ‘Forevergem’ uit. Op het album zoekt de band de uithoek van pop op, waar brommende synths, narcotische zanglijnen en krakende gitaarnoise het mooie weer maken.
Lees meer
dec 20
In de categorie extréém cool nieuws: vanaf vandaag cureert Spotify zélf een official Spotify Sound Track playlist! De afspeellijst bevat nummers van de artiesten die eerder deze maand de podia van de Sound Track Finales plat speelden.
Lees meer
c